Wie is Kitty? Dit jaar 25 jaar jubileum

wie-is-kittyKitty de Bruyn, geboren en wonend te Oosterhout (NB), op 22 augustus 1959.

Ik heb 2 volwassen kinderen van 41 en 40 jaar en een lieve klein dochter Lara van 8 jaar.

Op mijn 3e levensjaar, ben ik van drie hoog, tussen de leuningen van een flat naar beneden gevallen en heb daardoor 6 maanden in coma gelegen. Mijn vermoeden is dat ik sinds die tijd helderziend, -horend, -voelend, en -ruikend ben. Dit wordt in de spirituele wereld een transmedium genoemd.

Vooral tijdens mijn jeugd was het moeilijk te begrijpen en om mee te leven.
Als je een indruk daarvan wil krijgen dan zou je moeten denken aan het leven van het jongetje uit de film “The Sixth Sense”, zo was bijna letterlijk mijn jeugd. Totdat ik ervoor open ging staan, en ermee leerde werken. Zo werd ik een soort van ‘sluis’ tussen de mensen op aarde en intelligenties in het hiernamaals.

Vanaf mijn 30e levensjaar draag ik mijn gave uit, om mensen te helpen met hun problemen in de maatschappij, zoals privé problemen, ziekte, of overleden dierbaren.

vooral ook in deze corona periode, kunnen mijn adviezen u veel kracht en inzichten geven.

Ook sta ik goed bekend voor de goede adviezen in de zakelijke branche. Om Net dat te zien, waar ze zelf dan even niet bij stil staan.

Ook voor het personeel, goed in je vel zitten betekent goede prestatie.

Inmiddels mag ik wel stellen dat ik bekend ben door heel Nederland, vanaf Limburg tot Friesland en daardoor een erg goede mondreclame geniet.

Laatste nieuws

28-12-2015
Mijn Geheim

Lees verder

28-12-2015
Nu ook op Facebook!

Lees verder