Spirituele workshop

reis-01reis-02

Intuïtieve workshop te Roemenië gaat is nu in november 2021. (was eerder te Tsjechië) foto’s volgen nog 😉

 er start misschien ook een lang weekend in Nederland, (dat ligt aan de opgaves deelnemers) stuur daarvoor een mail naar Kitty@wingsofroses.nl 

Wat eerst in Tsjechië was is nu te Roemenië

Intuïtieve workshop te Roemenië  ongeveer € 550,- Incl Vliegticket e.a. naar gelang de ticket prijzen.    

er zijn er al  op de wachtlijst voor a.s.  18 t/m 21 november 2021.    U kunt daar nog voor inschrijven! In verband dat in 2020 de reizen niet zijn door gegaan door de corona veiligheid. Is nu het land weer groen, en helemaal waar wij zijn.

dus advies is …..geef u zelf op…..je zit nergens aan vast. en beslist pas definitief zodra u de datum bekend word gemaakt.

Vertrek november 2019 = nu achter de rug met één groot succes van super tevreden mensen

Als je in november 2021 mee wilt? geef je dan nu zsm op. Want we willen nu gaan boeken om de prijs zo laag mogelijk te houden.

 Inschrijven tot het vol is.

De eerstvolgende reis is nu dan november 2021. Dus heeft u nu interesse voor die maand?  Geef het dan door of bel. 0162-423876 er zijn nog 4 plaatsen vrij

Hoe langer je wacht, hoe duurder het ticket!!

U zit nergens aan vast!  totdat er definitief uw ticket  geboekt is! De eerste zijn alweer opgegeven.

Reis –  2019 was weer één groot succes! 

05-11-2019

Hoi Kitty,        Stukje voor in het gastenboek  Roemenië November 2019

Een reis en workshop waar ik met een goed gevoel op terug kijk. Het is echt een aanrader, niet alleen heb ik genoten van de mooie omgeving en het prachtige verblijf. Ook heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en meer vertrouwen verder te gaan en mij zelf verder te ontwikkelen.

Eigenlijk is het gevoel moeilijk te omschrijven, het is gewoon iets wat je zelf moet ervaren.

Graag wil ik iedereen bedanken voor deze bijzondere ervaring. Met dank aan Kitty de Bruijn en de fijne gastheer Pieter, die ons een geweldige indruk heeft gegeven over de historie van Roemenië. Bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Groetjes Rob

———————————–

dol enthousiast terug met hele mooie wonderbaarlijke ervaringen. Het blijft dan ook bijzonder speciaal het telkens opnieuw te mogen ervaren. allemaal SUPER blij en volle bak energie weer terug met gelijk de bijzondere ervaringen die dan verder gaan in praktijk.

Reis – mei 2017 was weer een groot succes! die zit er al weer op. zie ook het gastenboek.

ze waren allen weer dol enthousiast.  Dat doet een mens goed zoveel waardering te krijgen 😉

in april ging deze keer ook Paul Melis mee, die gaf een middag met zijn klank schalen. dat was ook super mooi Paul…dank je wel.

 9 oktober 2015 was een groot succes, zie ook het gastenboek
Met 9 voldane blije mensen met veel energie terug te Eindhoven Airport op de 12de, die zoals ze zeiden het weer zo over wilden doen.

15-05-2015 was een groot succes, zie ook het gastenboek
Met 9 voldane blije mensen met veel energie terug te Eindhoven Airport op de 18de, die zoals ze zeiden. het weer zo over wilden doen.

Voor wie is de opleiding?
Het is een workshop voor gemotiveerde mensen, die niet schromen om zich volledig in te zetten. Geen theoretische of wetenschappelijke kennis. Kennis is geen wijsheid, de ware wijsheid gaat voorbij aan kennis. Er is dan ook geen vooropleiding nodig. Voor een ieder die zichzelf wil ontwikkelen naar een hoger niveau. Indien je hoger wilt klimmen op de ladder van je dagelijkse leven, in je huidige functie of de top van je kunnen wilt ervaren. De workshops gegeven door Kitty de Bruijn, is de meest spirituele training die er bestaat. Een unieke opleiding, nergens anders kun je een dergelijke gedegen workshop in het buitenland volgen. Het is een weg naar authentiek zijn, het overstijgen van jezelf. De kracht van de training is tegelijkertijd de diepte van je ontwikkeling . Prijs voor een workshop (lang weekend) is naar gelang vliegticket? Voor wie? En wil je wel?

 • de essentie van jezelf ontdekken?
 • meer bewust zijn van wat je doel of missie is?
 • de krachten in jezelf ontwikkelen?
 • in vreugde leven in plaats van in lijden?
 • jezelf naar een hoger niveau brengen?
 • een anders—denken eigen maken?
 • je lichaam vitaliteit en energie geven
 • als er druk of stress is in je leven
 • als je niet lekker in je lijf zit
 • als je het helemaal stil wil laten worden van binnen
 • als je jezelf een cadeautje wilt geven!

Een uniek en onvergetelijk gebeuren, het brengt je liefde en pure levensvreugde.

Het is alsof je thuiskomt: alles is nieuw en toch voelt het vertrouwd. Je voelt je sterk verbonden met je diepste zelf, in harmonie met alles. Een innerlijke vreugde en extase met een diepe waarheid!

Introductie in een Hoger Bewustzijn, de Universele Ziel. Een dimensie zonder vorm, waarin problemen oplossen ‘Ik verander niets aan je oorspronkelijkheid. Niets aan je essentie of je leven. Ik verander slechts je denken!’

Je leert achter woorden of handelingen ‘kijken’, zodat je weet wat er daadwerkelijk bedoeld wordt. Je grenzen worden verlegd en je durft moeilijke situaties aan te gaan. Kenmerken van wat deze training je brengt zijn: besluitvaardigheid, creativiteit, geduld, het juiste moment weten, je angsten beheersen, vertrouwen in jezelf en je focussen op jouw doel of je missie! Je inzet, doorzettingsvermogen en discipline zullen elke keer weer worden aangesproken. Alles dat nu is, zal na deze workshop anders zijn.

reis-04reis-03
Vaak is één consult voldoende om zelf weer verder te kunnen, maar laat staan een paar dagen. In je eigen tempo en op je eigen wijze. De gesprekken zijn krachtig, de helende werking wordt nog lang daarna ervaren. Kitty is in staat het onbewuste, het bewuste en het bovenbewuste te doorgronden. Door van hieruit te werken kan ze je bevrijden van inaccurate ideeën over jezelf. Ze herinnert je eraan wie je werkelijk bent! En “wat” jij zelf kunt!

Workshop lang weekend of midweek. Een workshop lang weekend met 4 dagen = 2 volle dagen intens werken aan jezelf. Of bij liefhebbers een midweek 5 dagen = 3 volle dagen met evt. magnetiseer cursus. Het aantal deelnemers voor een lang weekend of midweek dient minimaal 8 á 9 personen te zijn. Elke workshop staat garant voor verrijking en verdieping. Interactief en een feest van herkenning, lachen, huilen en diep geroerd zijn.

Deelname aan de opleiding. De opleiding stelt eisen aan de inzet en het doorzettingsvermogen van de deelnemer. Onze grenzen liggen echter vaak verder dan wij zelf denken. Ondanks het feit dat de workshop pittig is, zul je ontdekken dat om te bereiken wat je wilt de verworven discipline onontbeerlijk is.

Kitty ‘leest’ als het ware mensen en analyseert treffend hoe ze in elkaar zitten, wat hen drijft en waarom. Of het nu gaat om relatieproblemen, problemen op het gebied van je werk of andere persoonlijke problemen bij nagenoeg alle vraagstukken kan Kitty mensen hulp bieden.

Zij geeft inzicht in de problemen, en het ontstaan daarvan. Geeft praktische adviezen die veelvuldig tot oplossing van de problemen leiden. Biedt mensen inzicht in de redenen van hun gedrag en dat van anderen. En in de oorzaak van de (onderlinge) problemen.

Een Gids is een ziel, een onstoffelijk mens, een mens zonder lichaam. Een gids kent onze emoties en gevoelens. Met je gids heb je ooit samen op aarde geleefd. In dat leven heb je met je gids een hechte band gehad. De periode waarin zich dat afspeelde kan variëren van een paar jaar tot honderden jaren geleden. Hoe ouder je als ziel bent, hoe ouder ook je gids is. Je gids kan ook een overleden familielid of goede vrienden zijn. Hij of zij wil je nog enige tijd begeleiden, geestelijk steunen. Hij of zij houdt van je.

Algemene informatie over het huis

 • op de begane grond…..hele grote hal met vide
 • grote woonkamer en keuken, grote inloop douche met toilet wastafel etc. (wasmachine droger etc.) daarnaast grote slaapkamer met 1.80 bed bestaand uit 2 losse matrassen.
 • trap naar boven. op de grote vide mogelijkheid voor 1x een 1pers bed afgeschermd.
 • 1 slaapkamer met 1.80 bed met 2 losse matrassen. en nog 1 x een 1 persoon bed en ( een ledikantje).
 • douche ligbad met wastafel en toilet. dan nog een slaapkamer met 3 x 1 persoon bedden.
 • dus voor het totaal voor 9 volwassen personen te slapen.
 • ook rolstoel vriendelijk of rollator.

Meer informatie: http://www.deva-agenda.nl/reis/intuitieve-workshop-te-tsjechie/#sthash.vA75g5xG.dpuf

mobiel 21-06-2016 1087 mobiel 21-06-2016 619 mobiel 21-06-2016 1172mobiel 21-06-2016 706 mobiel 21-06-2016 711 mobiel 21-06-2016 716