Gastenboek

20170528_123659_resized_120170528_123354_resized_1 20170528_133642_resized_120170528_120256_resized_120170528_120919_resized_1Het gastenboek bestaat uit persoonlijke reacties van mensen of reacties van bedrijven.

14-04-2021

Healing behandeling gekregen van Kitty de Bruyn

Hierbij vertel ik het een en ander wat ik heb mogen beleven tijdens en na de healing behandeling die ik van Kitty mocht ontvangen.

Allereerst lag ik ontspannen in een behandelstoel met bijpassende meditatie en muziek. Voelde verschillende energieën door me heen gaan, fijne liefdevolle aanrakingen ook weer andere drukpunten over mijn lichaam.   Er gebeurde heel veel en kan het niet benoemen.  Alles onderging ik geheel met ontspannende energie.

Ook mocht er, met een flinke klap, een blokkade uit mijn pols verdwijnen en mijn pols kwam goed te staan.  Het gevoel bij mij was dat er iets op zijn plaats gezet werd. Enkele jaren geleden heb ik een flinke val gemaakt en kwam op mijn arm terecht.  Dank je wel dat dit mocht gebeuren.

Ook werd me het gevoel dat onze “Engelbewaarders” aanwezig waren en dat mijn “Geloof “ in deze zéker werd versterkt.  Dank je wel dat ik hierop werd gewezen.  Nu een week later heb ik nog steeds een hele positieve kijk op alles.

De hevige pijnen, die ik had vóór deze healing, aan mijn knie en enkels zijn tot heden voor 90% zijn verdwenen.  Elke dag heb ik een gelukkig gevoel IN me en ben dankbaar wat ik mag voelen.  Hartelijke DANK Kitty voor deze healing en beleving.

Je bent en blijf voor mij een bijzondere vrouw met heel je gave.  Hierbij wens ik je ook alle goeds toe dat OOK mag komen wat ” voor jou Kitty “ goed is.

Dikke KNUFFEL van mij Lia

10-12-2020

Bedankt Kitty

Ik moest leren om dingen los te laten hoeveel pijn het mij ook heeft gedaan, maar ik moest mij zelf beschermen voor een bepaald persoon. Door innerlijk gevoel van twijfel en onzekerheid raakte ik mij zelf wat kwijt, Ik heb  beetje bij beetje dingen los kunnen laten en afgesloten. Toch blijft er wat schuld gevoel zitten maar moet dit nog een plekje geven ik weet alles kan niet in één keer weg zijn .

Ik kan nu wel zeggen dat ik niet meer de gene ben die  alles maar deed wat anderen van mij verwachten. Ik doen nu wat ik zelf wil en luister naar mij zelf en volg mijn hart dus als je tegen mij zegt je bent veranderd zeg ik nee ik ben gewoon gestopt met het leven zoals andere dat willen. Ik heb mezelf onderschat maar dank zij Kitty heb ik de kracht gekregen om wat dingen te veranderen en voor me zelf op te komen.

Kitty hierbij wil ik jou bedanken jij hielp mijn de goede weg te bewandelen toen ik wat verdwaalt was. Jij liet mijn in zien dat ik de kracht in mijn  had. Die ik zelf niet zag. Jij hielp erbij meer moed te krijgen. Je hebt me dat  duwtje  gegeven wat ik net nodig had om te veranderen. Zodat ik nu verder kan op mijn manier van leven en er iets moois van kan maken. En nog meer kan genieten dat ik uiteraard ook wel deed maar dan meer voor andere.

Bedankt voor alles groetjes en veel liefde,

José van der Pal  cursist / cursus 3  / 2020

19-10-2020

Momenteel volg ik de intuïtieve cursus bij Kitty.

Iedere les behandel je een ander onderwerp en alles op een zeer fijne en luchtige manier in een vertrouwde omgeving. De onderwerpen zijn heel divers. Iedere keer kom ik met verrassende inzichten thuis.

Door gebeurtenissen in het verleden had ik mijn gevoel volledig afgesloten. Door de cursus heb ik deze muur onbewust stapje voor stapje afgebroken. In het moment zelf merk je de verandering niet op bij jezelf, maar nu terugkijkend op de eerste les en hoe ik nu ben bij de intuïtieve cursus voor gevorderden heb ik grote sprongen gemaakt. Voel me weer mezelf, voel mijn emoties en vertrouw nu meer op mijn eigen intuïtie.

Ook geeft het me een hele geruststelling dat ik nu over verschillende methodes beschik om meer inzicht te vergaren. Daarnaast is het erg leuk dat ik mijn intuïtie kan inzetten voor anderen.

Ik ben Kitty dankbaar voor haar begeleiding. Ze reikt me de tools aan die ik nodig heb en het is fijn om te weten en te ervaren dat Kitty er is als vangnet. Ze geeft me het vertrouwen dat het goed komt.

Dank je wel Kitty!

Ik kijk nu al uit naar het vervolg. Voorkomen van terugvallen, het creëren van innerlijke rust.

M v. Mook

22-08-2020

En speciale dank voor jou Kitty voor jouw geweldig inzet, goed verzorgde avonden, de inspirerende cursus en de speciale gastdocenten!!

Ik ben dankbaar dat ik je/jullie heb leren kennen.

Dank dank dank!!

cursist

05-11-2019

Hoi Kitty,        Stukje voor in het gastenboek  Roemenië November 2019

Een reis en workshop waar ik met een goed gevoel op terug kijk. Het is echt een aanrader, niet alleen heb ik genoten van de mooie omgeving en het prachtige verblijf. Ook heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en meer vertrouwen verder te gaan en mij zelf verder te ontwikkelen.

Eigenlijk is het gevoel moeilijk te omschrijven, het is gewoon iets wat je zelf moet ervaren.

Graag wil ik iedereen bedanken voor deze bijzondere ervaring. Met dank aan Kitty de Bruijn en de fijne gastheer Pieter, die ons een geweldige indruk heeft gegeven over de historie van Roemenië. Bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Groetjes Rob

04-11-2019

Hallo allemaal,

Graag wil ik me aan jullie lezers voorstellen, Ik ben Maria en volg de eerste cursus, intuïtieve ontwikkeling bij Kitty.

‘’Je verleden helen’’, is waar het in hoofdzaak over gaat.

Ik heb mijn lieve zoon op zijn 21ste levensjaar verloren.

Ieder ouder die hier doorheen gaat weet hoe verdrietig het is als je een kind verliest en hoe zwaar dit ligt.

Ik heb therapieën gevolgd bij psychologen die niet hebben gewerkt, sterk gebleven voor mijn andere kinderen, tot ik via Google bij Kitty kwam.

Wat een geweldige lieve, wijze en sterke vrouw is Kitty!

Machtig hoe zij d.m.v. haar humor en directheid je kan helpen helen.

Er is moed nodig om te willen helen, je moet naar jezelf durven kijken maar Kitty omhelst je geestelijk en staat je bij.

Ik zou iedereen zo’n groot cadeau gunnen en het is echt helen als je met Kitty in aanraking komt , ongeacht wat jouw probleem is en hoe groot die mag zijn.

Ik hoop dat velen de weg naar Kitty mogen vinden zodat een overleven een leven kan worden!

Dank je wel Kitty voor jouw wijsheid en jouw groot hart voor iedereen.

Lieve groet van,  Maria

03-06-2019

Hoi Kitty,

 

Ik heb gisteren een hele mooie healingdag bij jou gekregen.

Er gebeurde heel veel. Ik voelde heel veel liefde. Na afloop voelde ik mij heel ontspannen.

De muziek en meditaties waren heel mooi en werkten mee aan de ontspanning.

Jij werkte hard aan ons. Na afloop hebben we buiten genoten van een High tea.

Deze was goed verzorgd en heb er heerlijk van gegeten. We waren deze dag met meerdere personen. Samen hebben wij ervan genoten.

Een aanrader voor iedereen die zich een dagje rust wil gunnen. 

Dank je wel Kitty voor jou mooie energie.  

Groetjes Rina Ernst

19-05-2019

lieve Kitty,      Ik wil graag even iets met je delen.

Normaal gesproken wanneer ik thuiskom, word ik hartstochtelijk begroet door mijn 3 honden, maar vorige week zaterdag was dat niet het geval. Ik was al een tijdje binnen, had iedereen begroet en geknuffeld, maar er was geen hond die naar mij toe kwam! Ik ben toen naar de hond gelopen waar ik de sterkste band mee heb, maar die reageerde totaal niet. Toen ik zachtjes tegen hem zei ‘ken je me nog?’ keek hij mij heel verward aan en begon langzaam te kwispelen. Door de anderen twee werd ik uitvoerig besnuffeld en geïnspecteerd, voordat ik werd begroet.(leuk hè!)

Een paar uur nadat ik thuis was, viel mijn bordje met de tekst ‘Kijk nooit achterom, tenzij je die kant op moet’.

Mijn overleden kat kwam die avond ook nog even langs en liet zich fotograferen door mijn zoon.

De hele afgelopen week heb ik van die leuke ‘kadootjes’ gehad, maar het allerbelangrijkste is dat ik mezelf weer terug heb en verlost ben van mijn boosheid en diepe verdriet. Ik voel me zo anders (zo mezelf), wat overigens wel wennen is, en de mensen in mijn omgeven zeggen allemaal ‘wat ben je anders’.

De missie is geslaagd!!!!! Dankzij jou en je ‘team’. Ik ben je (jullie) héél dankbaar!!!!!

Veel liefs, Ilona

12-05-2019

Lieve Kitty,

Wat een geweldige 1e workshop in Roemenië hebben we gehad!De verbondenheid met andere cursisten (die ik niet kende) was al snel voelbaar. 

Middels – vooral- de meditaties kwam ik tot inzichten en kreeg ik bevestigingen die ik eigenlijk al wel wist.

Ook het werkstuk wat je voor ieder cursist maakt: Dankjewel!! Ik kan er mee verder.

De afsluiting was weer erg krachtig en emotioneel, bijzonder dat ik wederom mocht meemaken.  

En ook de inbreng van onze gastheer Pieter wil ik even vermelden.

Mede door zijn prachtige huis, zijn kennis, informatie en humor hebben deze dagen een gouden randje gekregen.

Lieve groeten,  Petra van Loon

27-02-2019

Op 14 februari 2019 was ik op cursus nr 3 van groep 2 bij Kitty en wij begonnen gelijk met een meditatie waar wij ons moeten vullen met vloeibaar goud. Terwijl Kitty bezig was met praten en ons instructie gaf wat wij moesten doen, ging ik me concentreren op een paar lichamelijke klachten van mij. Twee jaren terug was bij mij kanker geconstateerd op mijn rechterwang, Non Hodgekin. En daar werd ik bestraald en ik  kampte dag en nacht met een droge mond en toen zei de oncoloog dat mijn speekselklieren kapot waren en het komt nooit meer goed. En ik heb iedere dag last van hoofdpijn.

Terwijl ik aan het mediteren was en ik me vulde met goud, voelde ik een blokkade bij mijn wang, net de plek waar ze bestraald hadden en ik deed gewoon wat ik moest doen wat  Kitty zei. Ik had de blokkade omhuld met goudblokken en ze klein geperst tot het weg is. En daarbij voelde ik tintelingen en ging ik weer verder met me eigen vullen met vloeibaar goud.  Tegen het einde van de meditatie ondervond ik een rare gewaarwording in mijn mond. Het zat vol met speeksel en ik was blij en verward tegelijk. Zo’n gevoel dat mn mond vol speeksel zat, had ik al jaren niet meer gevoeld. Ik kon het amper geloven, dus ik vroeg gelijk aan Kitty ; kan zo’n meditatie gelijk werken??? Terwijl ik met Kitty praatte liep mijn mond over van de speeksel..Dus de wonderen zijn de wereld nog niet uit, Kitty zag het met eigen ogen en na twee weken heb ik nog steeds speeksel in mijn mond en mijn hoofdpijn is weg. 

Lieve mensen, het werkt allemaal wat Kitty ons geleerd hebt,  je moet er wel in geloven. als dit zo gebeurd 😉 

Liefs van Isaac

18-02-2019

Hey Kitty,

Hierbij mijn ervaring over jou cursus.

Vele mediums en therapeuten bieden cursussen en workshops aan. Als mens hebben we altijd vaak een verwachting.

Dit had ik ook bij jou cursus. Mijn verwachting was dat je ons meer zou gaan vertellen over hoe het paranormale werkt en hoe we daar meer op kunnen vertrouwen en dat we minder gaan denken en meer gaan voelen.

Dit heb je zonder meer gedaan, maar je kracht van je cursus is dat je niet alleen informatie vertrekt zoals veel cursussen is. Maar dat je op een speelse manier, iedere les op een andere manier de spiegel bij mensen voor houdt. Zo kom je iedere keer stukken van jezelf tegen waar je onbewust een gedrag bij aangemaakt hebt wat op dat moment een goede manier was. Alleen nu werkt het gedrag niet meer in de huidige tijd, maar belemmert het vaak je dagelijkse leven.

Het mooie is dat je bij iedere les ook een boodschap mee geeft om tot inzichten te komen waar door je de weg in jezelf vrij kan maken om bij je innerlijke Ik te komen. Geen één les het zelfde en alles heeft een reden laat je ons ervaren en die bevesting krijgen we vaak de zelfde avond nog.

Kortom een aanrader voor iedereen of je nu wel of niet veel met het spirituele bezig bent. Kitty is de nuchterheid zelf:)

Kevin Boeren

12-07-2018

Gisteren hebben mijn man en ik de healingsavond bij Kitty gedaan. Wat een geweldige ervaring en wat zijn we bij dat we dit gedaan hebben. Het duurde anderhalf uur en onder begeleing van Kitty hebben we van alles gevoeld …beleefd en kregen we terwijl we ontspannen op onze stoel lagen persoonlijke aandacht…ik vond het jammer dat het afgelopen was…deze ervaring hadden we niet willen missen. We waren er met familie en twee andere mensen die we daar voor het eerst ontmoette maar we zijn door deze avond dicht bij elkaar gekomen. Er gebeurt best veel en ik kan wel van alles vertellen….maar wie dit leest….ga het zelf ervaren….het is zo de moeite waard. We hebben een topavond gehad….Kitty ….bedankt lieverd xxxx 

Liefs Ria en John

 

27-09-2017

Lieve Kitty, 

Ik zou graag mijn ervaring achter willen laten op je site.

Voordat ik ziek werd kende ik je al van je inspirerende initiatief cursus.

Vandaar dat je me de cd ik ben goud adviseerde. Ik ging hem sceptisch luisteren want je pakt alles aan als je je leven aan je voorbij ziet glippen.

Wat ik voor onmogelijk hield gebeurde, ik voelde een verandering in mijn lichaam,

een soort ontwaken en kwam steeds dieper bij mij zelf.

Ik dank je Kitty dat ik dit heb mogen ervaren, want  dit heeft er toe geleid dat

ik nu heel anders in het leven sta en een dosis zelfvertrouwen heb gekregen.

Een ieder die met zichzelf in de knoop zit gun ik dit ook.

Neem contact op met Kitty en ervaar het zelf ze kan je echt helpen al is het

op afstand.

Nogmaals dankjewel Kitty.      

Voor altijd in mijn hart!          liefs Anita

 

5-6-2017                                             Hoi lieve Kitty

Alweer een week thuis.

Ik denk vaak, graag en met een fijn gevoel terug aan de workshop in Tsjechie

(26-5 t/m 29-5-2017)     Het was een geweldig weekend,waarin veel met me gebeurde.  Is moeilijk uit te leggen zoiets moet jezelf meegemaakt hebben. Voor mij was het een hele ervaring met allemaal lieve mensen, waar ik mezelf kon en mocht zijn en waar ik ook veel mee gelachen heb.

Meditaties, opdrachten, shoppen, gezellig samen uit eten en de excursie naar het Rotsgebied van Adrspach op zondag was fantastisch, wat heb ik genoten.

Zondagavond was ook een hele ervaring, Kitty die in trance ging en aansluitend een kampvuur, waarin we onze brief konden verbranden. Was voor mij emotioneel maar deed me erg goed.

Vond het jammer om maandag weer afscheid te moeten nemen van Tjechie, jou en alle lieve mensen van de groep. Zal hier nog vaak aan terug denken.

Ook Henk en Els ,dank je wel voor jullie mooie huis en goede zorgen, jullie zijn Topmensen.

Lieve mensen van de groep, dank je wel.

Kitty, dank je wel voor het fantastische, leerzame weekend, je bent een Kanjer.

Liefs Anjes xxx

 

04-06-2017

Lieve Kitty,

Het zit er weer op, dat fijne Tjechie weekend. Bedankt!!!

We hadden een gezellige groep en we hebben veel gelachen.

Het weer was prachtig en het vloog voorbij. Lekker gegeten.

Mijn vliegangst is weer een beetje overwonnen.

Wanneer iemand het aan mij vraagt hoe het was, “zeg ik” een echte aanrader.

Was erg leerzaam en even tijd voor jezelf (Spiritueel uitje) en ook de gastheer Henk en

zijn vrouw Els zijn lieve, open en vriendelijke mensen.

Alles was goed verzorgd.

Grt, Olga Joris.

 

28-11-2016

Hoi Kitty,

Door mijn problemen die ik had zoals gebrek aan zelfvertrouwen, angst, trauma’s uit het verleden ben ik in aanraking gekomen met Kitty.

Door de meditatie, lessen van Kitty zie ik duidelijk aan mezelf dat ik stap voor stap mijn angst overwin. Mijn eigen ik vind ik terug en mijn zelfvertrouwen.

Ook ben ik in Tsjechië geweest, dit was gigantische ervaring de meditatie was erg bijzonder. Ik ben naar mijn verleden gegaan en veel verwerkt. Tevens ook heel leuke uitstapjes gemaakt.

Kitty bedankt voor alles. Groetjes, Gulten Baran.

7-10-2016

Hallo Kitty, Ik wil je via deze weg bedanken en mijn verhaal schrijven hoe heb ik t ervaarde workshop naar Tsjechië. Ik heb echt een leuke weekend gehad en erg genoten. Ik heb een leuke en lieve mensen leren kennen, ze zijn erg gastvrijheid.Ik voelde me daar gewoon thuis.  Mooie uitzicht en je bent midden in de mooie natuur, geeft t jou gelijk goed gevoel en energie. We hebben daar bijzondere meditaties gehad. We hebben samen gezellig geshopt , s’avonds uit eten. Zaterdag op excursie geweest naar Rotsgebied van Adršpach, erg mooie! Ik raad t iedereen aan! We hebben laatste avond een bijzondere kampvuur gehad. Het is echt bijzonder,dankzij jou voel ik me heel goed. Ik kan niet meer verleden denken! Het lijkt dat iets blokkeren dat je niets meer herrineren van verleden. Erg fijn gevoel. Voor mij was een bijzondere reis,  ik zal het nooit  in mijn leven vergeten! Ik ben erg blij dat ik toch deze workshop gedaan heb! Lieve Kitty, heel erg bedankt voor alles! Dankzij jou ben ik rustiger geworden en veel positief denken. Je bent een bijzondere en een  prachtige mens! Ik ben blij dat ik jou leren kennen! Nogmaals DANK JE WEL KITTY Veel Liefs, Döndü Caglak