Gastenboek

Het gastenboek bestaat uit persoonlijke reacties van mensen of reacties van bedrijven.

28-11-2016

Hoi Kitty,

Door mijn problemen die ik had zoals gebrek aan zelfvertrouwen, angst, trauma’s uit het verleden ben ik in aanraking gekomen met Kitty.

Door de meditatie, lessen van Kitty zie ik duidelijk aan mezelf dat ik stap voor stap mijn angst overwin. Mijn eigen ik vind ik terug en mijn zelfvertrouwen.

Ook ben ik in Tsjechië geweest, dit was gigantische ervaring de meditatie was erg bijzonder. Ik ben naar mijn verleden gegaan en veel verwerkt. Tevens ook heel leuke uitstapjes gemaakt.

Kitty bedankt voor alles. Groetjes, Gulten Baran.

7-10-2016

Hallo Kitty, Ik wil je via deze weg bedanken en mijn verhaal schrijven hoe heb ik t ervaarde workshop naar Tsjechië. Ik heb echt een leuke weekend gehad en erg genoten. Ik heb een leuke en lieve mensen leren kennen, ze zijn erg gastvrijheid.Ik voelde me daar gewoon thuis.  Mooie uitzicht en je bent midden in de mooie natuur, geeft t jou gelijk goed gevoel en energie. We hebben daar bijzondere meditaties gehad. We hebben samen gezellig geshopt , s’avonds uit eten. Zaterdag op excursie geweest naar Rotsgebied van Adršpach, erg mooie! Ik raad t iedereen aan! We hebben laatste avond een bijzondere kampvuur gehad. Het is echt bijzonder,dankzij jou voel ik me heel goed. Ik kan niet meer verleden denken! Het lijkt dat iets blokkeren dat je niets meer herrineren van verleden. Erg fijn gevoel. Voor mij was een bijzondere reis,  ik zal het nooit  in mijn leven vergeten! Ik ben erg blij dat ik toch deze workshop gedaan heb! Lieve Kitty, heel erg bedankt voor alles! Dankzij jou ben ik rustiger geworden en veel positief denken. Je bent een bijzondere en een  prachtige mens! Ik ben blij dat ik jou leren kennen! Nogmaals DANK JE WEL KITTY Veel Liefs, Döndü Caglak