Boek

boek-01

Mijn tweede boek is klaar :-). Het is dit jaar op 10 december met de kerstviering te Raamsdonksveer 2014 uitgegeven. En op 11 december met de kerstviering te Puiflijk.

Deze avond was net zo groots en bijzonder mooi als in 2011. Mijn eerste boek was gepresenteerd op 14 december 2011 te Raamsdonksveer, en ik mag u zeggen, dat was een groot succes, daarom is er een 2de boek. En de reacties zijn dat het 2de boek nog veel mooier is! Ik ben er super gelukkig mee dat het al zoveel goeds heeft gebracht aan hulp voor de mensen, ongelooflijk!!

boek-03

(ik ben momenteel bezig met mijn 3de boek 🙂

Mijn zelf – geschreven ‘geleide gidsen’ gedichtenbundel!
Uw vraag & Mijn antwoord.
In gedichten en verhalen bundel. de eerste druk van 300 stuks is verkocht! Maar de tweede druk is er alweer, dus: heeft u een probleem? Of wilt u een advies van gene zijde? Of…wilt U gewoon lezen over……het leven..om ons heen? Raadpleeg dit zelfgeschreven boek voor een tip om in de juiste richting te gaan, via het stromen van de energie (water). U kunt ze beide bij mij thuis kopen of neem contact op via de mail. Ik kan het ook opsturen voor u, alleen komen er dan voor – € 3,50 verzendkosten bij. Het boek is te koop voor de prijs van – € 19,95.

boek-02

Zie ook de reacties in het gastenboek! Gewoon mooi om ze te lezen. Wilt u er ook een plaatsen? Stuur mij dan een mail hiervoor en dan plaats ik hem voor u in het gastenboek.

Laatste nieuws

4-02-2016
Mijn Geheim

Lees verder

4-02-2016
Nu ook op Facebook!

Lees verder