Privéconsulten

prive-consultenEen privé consult.

Dat houdt in dat u een afspraak voor uzelf kunt maken bij mij thuis. Als u iemand mee wil nemen is dat natuurlijk ook mogelijk.

Mijn werk als transmedium houdt in dat ik mensen help door geestelijk de bevestiging te geven dat er meer bestaat tussen hemel en aarde, mede ook door boodschappen door te geven van een overledene.

Ik zal u eerst vertellen wat ik daarbij doorkrijg en daarna kunt u vragen stellen, bijvoorbeeld over anderen (levenden) of over overleden personen.U mag daar ook een foto voor meebrengen als u dat wilt, maar dat is meestal niet nodig.

Ik praat grotendeels zo’n 3 kwartier tot 1 uur door over alles wat met uw leven te maken heeft. Waarbij ook meestal al alle vragen beantwoord worden over de vragen die u heeft.

Voor de duidelijkheid: mijn werk als transmedium houdt niet in dat u alleen maar kunt komen voor vragen m.b.t. overledenen, maar voor hetgeen dat voor uzelf belangrijk is op dat moment in uw leven!

het geeft u krachten en inzichten met nieuwe energie, ook bij gezondheid klachten staat mijn naam goed bekend, ……(zelfs klanten door gestuurd door huisartsen)

Neem voor meer informatie, of om een afspraak te maken, contact met mij op.
Telefoon: 0162-423876

Laatste nieuws

28-12-2015
Mijn Geheim

Lees verder

28-12-2015
Nu ook op Facebook!

Lees verder