Bedrijven ondersteuning

Bedrijven ondersteuning.

Ik werk al heel wat jaren samen met totaal verschillende bedrijven.    Ook heb ik samen gewerkt met oud voorzitter van MKB bedrijven.    Die was zeer onder de indruk van het hele gebeuren.     Want wat er echt gebeurd is vaak niet met woorden te beschrijven.  De ervaring is daarom ook het mooiste gedeelte ervan.   U staat verbaast van wat het voor uw bedrijf en of personeel allemaal kan betekenen, een ware ondersteuning die niet alleen leerzaam maar ook een heel prettige kant heeft.

Want sta eens stil bij de vraag…….Hoeveel goede directeuren zouden er niet spiritueel begaafd zijn?

Bedrijven ondersteuning betekent:

Dat ik met mijn boodschappen voor u soms een heel heldere kijk kan geven in uw werkzaamheden wat betreft uw bedrijf in en uit werkzaamheden, zo ook met het personeel. Soms zie ik het net wat anders waardoor er weer een heel verhelderend zicht op kan komen.

Ook zijn er live-coaching voor u zelf en / of uw personeel. Wat bestaat uit éénmalig of uit meerdere keren. Het gaat zoals U dat wilt. Dat heeft ook te maken natuurlijk met het aantal mensen.

Want goed in uw vel en / of uw privé is goed voor de sfeer, voor de inzichten qua werk dus eind conclusie goed voor het bedrijf.

Want alles bestaat nog steeds uit actie – reactie!!

zie hieronder een schrijven van een bedrijf en hun ervaring met mij als voorbeeld.

Het “Kitty”-rendement voor je bedrijf.

Zelf ken ik Kitty nu ruim 2 jaar en heb alleen maar positieve ervaringen, het enige moeilijke is om uit te leggen wat Kitty kan
doen voor je als ondernemer. Puur omdat het een beleving is die voor een ieder anders is. Het is een momentopname waarbij je in de weken naar je gesprek er steeds weer stukjes voorbij komen met de gedachte “Oh ja daar hadden we het ook over gehad.”

Kitty zet je als ondernemer aan het denken over zaken waarbij je niet altijd stil staat of wellicht aan voorbij bent gegaan in de
drukte, maar die uiteindelijk wel het verschil maken voor jezelf en je onderneming.

Want uiteindelijk heeft iedere ondernemer hetzelfde doel: een gezond bedrijf met een leuke club mensen die met plezier hun werk doen en niet te vergeten waarbij er aan het einde van het jaar nog iets over blijft. Waar het meestal fout gaat is dat je als ondernemer niet altijd de tijd neemt om naar je gevoel te luisteren en je door de drukte niets met het gevoel doet en alles even snel doet en je achteraf zegt eigenlijk wist ik het wel.

Kitty is degene die je helpt met het luisteren naar je “ondernemers” gevoel en je er ook iets mee laat doen.  Zonder je te kennen of ooit gezien te hebben vertelt ze je dingen die betrekking hebben op jouw bedrijf en geeft je ongezien aan waar de verbeter punten liggen of waar de problemen zitten.  Je krijgt niet altijd een pasklaar antwoord maar wel een antwoord waarmee je aan de slag kunt.

Naast het zakelijke verhaal helpt ze je ook direct op persoonlijk en privé vlak want ten slotte hangt alles met elkaar samen en wordt het alleen een succes als alles in balans is. Uit mijn ervaring kan ik je vertellen: Goede raad is duur, maar bij Kitty weet je het voor “weinig” binnen één uur.

Richard Afvalcom B.V.

Laatste nieuws

28-12-2015
Mijn Geheim

Lees verder

28-12-2015
Nu ook op Facebook!

Lees verder