Wendy den Broekdijk

Hallo Kitty,

Ik zal een kort stukje schrijven hoe voor mij Tsjechië geweest is voor op jouw site.

Na het horen van de mooie verhalen over Tsjechië en ook het zien van de cursisten die er geweest waren wilde ik ook graag mee en schreef me in. Ik zat aardig vast in mezelf en hoopten dat het weekend me erbij kon helpen. Ik wist totaal niet wat me te wachten stond en ging er dus open in. Toen we daar aankwamen in de super luxe accomedatie, had ik meteen een goed gevoel. We kregen een schema van Kitty en wisten precies hoe wat en wanneer. Je bent daar echt voor jezelf, dat is heerlijk. Ik kwam daar heerlijk tot rust en we gingen lekker uit eten en alles was prima verzorgd. We zijn naar de grotten geweest, prachtige natuur, we hebben een klankschalen sessie gehad, vele meditaties begeleid door Kitty en uiteindelijk de afsluiting bij het kampvuur.  Ik kan er uren over praten wat ik allemaal heb mogen ervaren! Het was een weekend die ik mijn hele leven lang niet meer ga vergeten, en ik heb mijn cirkel waar ik zelf niet uit kwam echt doorbroken.  Kitty super bedankt.

groetjes en fijne vakantie xxx Wendy den Broekdijk.