Alice van Baal-van Gils

 Intuïtieve ontwikkelingscursus       &        Tsjechië  22 tot 25 april 2016

Cursus

In Januari 2016 ben ik begonnen met de 1e intuïtieve ontwikkelingscursus bij Kitty. Altijd al ben ik geïnteresseerd geweest in de “spirituele wereld”. Op dat moment had ik het heel moeilijk met mezelf en mede daardoor  wat problemen. Daar wilde ik heel graag aan gaan werken om dat te verbeteren. De cursus heeft me veel goed gedaan. Ik heb veel inzichten gekregen in mezelf. Veel wijze lessen van Kitty, soms confronterend, maar wel altijd raak! Ook veel rust gekregen door de mooie meditaties. Momenteel ga ik nog naar de psycholoog. Zij heeft de laatste keer aangegeven dat we het nu kunnen gaan afsluiten, want het gaat heel goed met mij en ze vind ook dat ik heel goed “gegroeid” ben! Voor mij  nog meer bevestiging dat deze cursus me zo goed doet. En dat ik nu nog  zekerder ben  als ik al was om door te gaan naar cursus 2!!                 Om nog meer te leren en te groeien…..

Tsjechië

De spirituele reis met workshops in Tsjechië heb ik een heel bijzondere ervaring meegemaakt.

Een reis om nooit meer te vergeten!We zaten in een leuk huis in een hele mooie omgeving. Ik heb hele lieve mensen leren kennen. Want wat wordt je dan hecht met elkaar. Iedereen is zo open , lief en vol respect voor elkaar.           Veel boeiende en soms best diepgaande gesprekken gehad.  Het was ook heel gezellig onderling , er werd veel gelachen. Hard gewerkt .. en ook gehuild..     Hele leuke opdrachten gedaan, bijzondere meditaties.  Klankschalen concert gehad van Paul Melis en Ingeborg.  Heel erg mooi om mee te maken, wat komt er dan allemaal los aan gevoelens…  We gingen ook gezellig winkelen en iedere avond lekker uit eten!    ’s Zondags op excursie geweest naar de rotsformaties in Adrspach, wat machtig mooi daar en wat een  energie heb ik daar  gevoeld!    Bijzonder hoor!                 Toen we daarvan terugkwamen had Kitty nog voor mij en een aantal anderen een hele mooie brief geschreven.  Toen kwam de afsluiting…en kwamen bij mij, eindelijk!!            pas de emoties los.   Eerst een hele bijzondere meditatie van Kitty waarvan ik best onder de indruk was.  Daarna buiten bij het kampvuur waar de brieven werden verbrand….heftig hoor, bijzonder en emotioneel.  Wat vond ik het jammer dat het weekend voorbij was, van iedereen afscheid nemen…..moeilijk!

Het was echt fantastisch , ik zal het nooit vergeten!!!

Lieve Els en Henk, Dankjewel voor jullie gastvrijheid!! Heel dit weekend stonden jullie klaar met hulp, wat we ook deden of waarheen we ook gingen.  Altijd gastvrij en vriendelijk.

Lieve Kitty, Dankjewel voor alles wat jij hebt gedaan dit weekend, wat heb jij er een werk van gemaakt !  Ik heb jou leren kennen als een hele bijzondere vrouw. Eerlijk, recht voor z’n raap, je weet wat je doet en zegt, maar ook behoudt je je  humor.

Veel Liefs ,     Alice van Baal-van Gils    XXX