anoniem

Beste cursisten die twijfelen over de stap naar cursus twee,

Begin september ben ik begonnen aan cursus twee na cursus 1 af te hebben gesloten met gemengde gevoelens. Cursus 1 heeft het rouwproces van het overlijden van mijn vader op gang gezet. Na de 1e cursus voelde ik mij alles behalve happy. Ik zat midden in een rouwproces en nam tevens deel aan een HBO opleiding wat geregeld zorgde voor een emmer die overliep. Cursus 2 doet de naam BALANS eer aan. Gaandeweg cursus 2 merkte ik dat alles rustig op zijn plaats viel. Natuurlijk kon ik niet verwachten dat ik de dood van mijn vader waar ik 5 jaar lang niets aan had gedaan, zou verwerken in een kort afzienbare tijd maar ik merk wel dat ik nu ik een jaar verder ben in een rustiger vaarwater verkeer. Door cursus 2 heb ik meer rust gekregen, antwoorden gekregen van kitty waardoor er volledige acceptatie voor de dood van mijn vader is ontstaan, ik kan mijn leven weer overzien, ben relaxter en het allerbelangrijkste is dat ik weer uitdagingen aan wil gaan die ik voorheen vermeed. Inmiddels ben ik begonnen aan groep 3. De cursus die mij het laatste zetje gaat geven zodat ik zelf een vervolg in kan gaan zetten voor mijn groei op zowel prive als werkgebied. Twijfel je om door te gaan naar de tweede groep?? NIET DOEN!! De cursus twee en drie zorgen dus juist voor groei en dat is de reden waarom je ooit bent begonnen aan de cursus!

Heb je gevoelsmatig ergens last van? of wil je gewoon stabiel in je leven staan en nooit meer terug vallen? laat je dan adviseren door Kitty of beter nog, ga bij Kitty op cursus.

Groetjes  anoniem